contacts_content

IDEA

Tämä illallis-show on pakko kokea, naurumaratoni on taattu. Illallisen aikana lahjansaaja nauttii gourmet-ruokaa upeissa puitteissa, mutta jotain on pahasti vialla. Palvelu reistaa, tarjoilijat ovat ammattitaidottomia ja ilmassa lentelee mitä pahimpia solvauksia - tervetuloa Shitty Dinner illalliselle! Illallisen päätähtinä ammattitaitoisten kokkien lisäksi toimivat ammattinäyttelijät. He pitävät huolen siitä, että lahjansaaja kokee luokattominta palvelua, jota on koskaan saanut. Tämä elämys ei sovi tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii humoristeille, jotka haluavat kokea uutta ja nauttia hyvästä ruoasta.

 

contacts_content

KUINKA?

Varaa Shitty Dinner helposti haluamallesi päivämäärälle Varaaminen-välilehden kautta. Syötä lahjakortissa oleva varausnumero ja valitse haluamasi päivämäärä. Tulosta varausvahvistus ja ota se mukaasi ravintolaan saapuessasi. Saavu ajoissa paikalle sovittuna ajankohtana.

Mikäli tapahtuman minimiosallistujamäärä ei täyty, tapahtuma perutaan ja varaus siirretään toiselle päivämäärälle.

 

contacts_content

MENU

Ei tiukkapipoisille! Shitty Dinner sopii humoristeille, jotka haluavat kokea uutta ja nauttia hyvästä ruoasta. Vinkki: vie ystäväsi tai perheenjäsenesi yllätyksenä Shitty Dinner -illalliselle ja katso kuinka kauan kestää, ennenkuin läheisesi ymmärtää mistä on kyse!

 

Käytämme sivustollamme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Lisätietoa evästeistä löydät rekisteriselosteestamme.